Владајућа коалиција предвођена Српском напредном странком освојила је апсолутну већину на локалним изборима у Пожаревцу и Костолцу.

На конференцији за медије, одржаној дан након избора, председник Градског одбора Српске напредне странке др Миодраг Степановић захвалио се грађанима на огромној подршци, нагласивши да се ради о убедљивој и неподељеној победи, која је, како је рекао, чиста као суза.

-Ниједно бирачко место у Пожаревцу и Костолцу није оборено, што говори да су бирачки одбори радили добро свој посао. Ово је велика победа наше коалиције и значајно је да на нашој територији није било никаквих инцидената и проблема. Велики број наших активиста су имали јако велику улогу у овој победи и ја им се од срца захваљујем. На нама је сада да пројекте које смо представили грађанима, један по један реализујемо. Наставићемо и даље са пријемом грађана, јер нису људи гласали за нас да бисмо седели у столицама. Ми смо добили велико поверење захваљујући пре свега нашем председнику Александру Вучићу, да бисмо решавали свакодневне проблеме свих грађана у Пожаревцу и Костолцу и свим сеоским насељима. Људи који су дали подршку другим политичким партијама и групама грађана су такође наши пријатељи и позваћемо их да разговарамо у смислу подршке нашим пројектима, како би неке ствари побољшали и унапредили, рекао је између осталог Степановић.

Председник ГрО СПС Пожаревац Срећко Босић исказао је захвалност свима који су учествовали у изборном процесу и дали поверење листама „Александар Вучић – Пожаревац сутра“ и „Александар Вучић – Костолац сутра“.

-Ово је више него коректан резултат, који даје једну сигурност и стабилност у вршењу власти на локалном нивоу. На нама је да испунимо обећања која смо дали и да омогућимо да се Пожаревац и даље развија, казао је Босић.

Председник Гро ПУПС Пожаревац Драган Радовановић захвалио се пензионерима који су изашли на изборе, јер како је рекао, пензионери су највреднији, најревноснији и најоданији.

                                                                                                Д.Динић

                                                                                                                                                  

Share.
Leave A Reply

Skip to content