2016-12-16T03:24:57+01:00 15. марта, 2016. 09:28 |

У ПОЖАРЕВЦУ: Напредњаци под бројем један

IMG_7920

Градски одбор Српске напредне странке је 8. марта предао одборничку листу за предстојеће локалне изборе, а након провере документације, Изборна комисија је ову листу и верификовала. Коалиција „Александар Вучић – Србија побеђује“ прва је предала листу и на гласачком листићу биће под редним бројем један. Листу са 2.702 потписа грађана, предали су председник Градског одбора СНС Бане Спасовић и председник Окружног одбора СНС Верољуб Арсић.

Обраћајући се новинарима, Верољуб Арсић је истакао да изборна листа за локалне изборе носи исти назив као и републичка, а разлог за то је жеља да се све промене које се дешавају у Србији, коначно догоде и у Пожаревцу.

-Желимо да Пожаревац постане град у који ће врло радо да долазе инвеститори, а да грађани Пожаревца остану да живе овде. Очекујемо победу на овим изборима, али свакако нас очекује велики посао током предизборне кампање, нагласио је Арсић.

Председник Градског одбора СНС Бане Спасовић захвалио се грађанима Пожаревца који су, како је казао, у рекордно кратком времену од нешто више од три сата прикупили 2.702 потписа.

-Та енергија и снага која је јуче приказана, уверила ме је да Србија побеђује, да Пожаревац побеђује и могу да кажем да сам изузетно задовољан што су се људи организовали тако брзо и дали подршку нашој листи, истакао је Спасовић.

Поред СНС, на листи „Александар Вучић – Србија побеђује“ налазе се Покрет социјалиста, Нова Србија, ПУПС, СПО и Социјалдемократска партија Србије.