У готово свим европским земљама, у периоду од 31. маја до 6. јуна, одржава се „MoveWeek“, недеља покрета, са циљем популаризације здравог – активног животног стила.

 Давно је доказано да је покрет лек и често се њему усмеравамо када нам га лекари прописују као обавезну терапију и када се, нажалост, суочимо за све лошијом телесном грађом наше деце коју изазива највећа пошаст савременог друштва,  а то је седентарни, пасивни стил живота.

Асоцијација Спорт за све Србије са свим својим члановима је годинама уназад носилац овог програма на националном нивоу.  Спортско рекреативна Асоцијација из Пожаревца се веома радо прихватила посла промовисања ове акције и организације бројних активности у циљу укључивања што већег броја  суграђана у смислене, стручно вођене програме.

Током „MoveWeek“ – недеље, Спортско рекреативна Асоцијација организоваће низ стручних предавања, јавних тренинга и разноврсних спортско рекреативних активности, отворених за све наше суграђане.  Уколико желите да се покренете, можете их контактирати.

Током недеље покрета припремљени су следећи бесплатни програми вођени од стране лиценцираних спортских стручњака:

Школа одбојке – Александар Симић, контакт телефон: 063-8930440

Школа кошарке – Кристијан Марковић, контакт телефон: 069-224329

Спортска и карате школа – Бане Дмитровић, контакт телефон: 063323388

Аеробик и Фитнес групни програми – Бане Дмитровић

Share.

Comments are closed.

Skip to content