2019-10-13T19:59:38+02:00 13. октобра, 2019. 19:59 |

У Пожаревцу отворене просторије „Заветника“

Откако су пре непуних месец и по дана регистровани као политичка странка представници Заветника неуморно обилазе Србију. Након посете југу Србије и отварања канцеларије у Нишу и Новом Саду делегација Заветника стигла је и у Пожаревац где је поводом отварања нових просторија странке одржан састанак за чланове.У изјави за нашу редакцију оснивач и члан Председништва Српске странке Заветници, Милица Ђурђевић Стаменковски, истиче да су Заветници странка која нуди суштинске промене и која ће бити истинска алтернатива на предстојећим изборима.

-Поред тога што наступамо са позиције опозиције ми нудимо конкретна решења, а не само да критикујемо оно са чиме се не слажемо. Представљамо програм и наше идеје, рекла је Ђурђевић и најавила почетак предизборне кампање за 20. октобар.  Она се осврнула и на питање бојкота који су покренули представници „Савеза за Србију“, питајући се како је могуће да бојкотују Скупштину, а не и посланичке плате.

– То је неодговорно и лицемерно. Сама реч каже – народни посланик – дакле онај кога је народ послао да проговори у његово име. Они изгледа тако не мисле, убеђени су да их је у парламент довео амерички амбасадор, па не рапортирају својим грађанима, него страним екселенцијама, истиче представница Заветника.

Председник Градског одбора Српске странке Заветници у Пожаревцу, Владимир Видић, каже да су сви који су у Пожаревцу приступили Заветницима претходних година и даље у тој странци што, како тврди, показује да људи цене континуитет и доследност. Он позива све заинтересоване Пожаревљане да им се јаве сваког радног дана у просторијама у Косовској улици број 73.