Град Пожаревац и Регионална развојна агенција Браничево – Подунавље организоваће у наредна два месеца попис привредних субјеката на територији Града Пожаревца.

Попис се спроводи кроз пројекат који се реализује у партнерству између Регионалне развојне агенције Браничево-Подунавље и поред Града Пожаревца обухвата још пет партнерских општина из региона, Велико Градиште, Kучево, Жагубицу, Велику Плану и Град Смедерево.  Реализацију помаже Развојна агенција Србије.

Циљ пописа је да се направи јединствена база активних привредних субјеката на територији Браничевског и Подунавског округа, која би олакшала локалним самоуправама анализе привредних кретања, док би привредници могли преко базе лакше да се међусобно повезују и сарађују.

Попис ће садржати основне податке о фирми, емаил и контакт телефон, путем којих ће привредницима бити олакшано добијање информација о актуелним јавним позивима, конкурсима, изменама закона и другим темама од интереса за њихово пословање, али и повећање  видљивости на интернету.

           У оквиру пописа биће организовано спровођење анкете у којој ће привредници моћи да изразе свој став о могућностима пословања и сарадње са локалном самоуправом.

Share.

Comments are closed.

Skip to content