Бојан Гачевић и Галина Перић

И ове године пожаревачки Центар за културу организује летњи програм.

Хору „Одјек“ припашће част да отвори програм, а затим у среду, 3. јула, на репертоару је програм за децу „Витамини здрави и фини“, затим представа „Свлачење“ Атељеа 212. 9. јула на репертоару је представа позоришта „Мадленианум“- „Жанка“. У четвртак,  11. јула, на програму је вече родољубиве поезије и промоција победника и зборника мирољубиве поезије, Удружења потомака и ратника 1912-1920, у сарадњи са Народном библиотеком „Илија М. Петровић“.

Центар за културу ће у суботу, 13. јула, угостити академски оркестар руских народних инструмената, а  средином јула биће организован Фестивал музичког филма.

У сарадњи са Музичком омладином очекују се и концерти Уроша Дојчиновића, на гитари и Тање Андрејић, сопрана. У Музеју ће бити одржан концерт уметника из Одесе, Валентина Тирченка, која свира домру и Елене Хорашавине,  гитара.

У августу се очекују представе „Аудиција, како сам добила улогу“, Народног позоришта, затим концерт Бети Ђорђевић са пријатељима, као и представе за децу.

У четвртак 15. августа на програму је концерт популарне музике, Банета Крстића и Гаравог сокака, а 17. и 18. августа програм се сели у порту манастира Сестрољин у Пољани на Сестрољинске дане Преображења.

За крај августа очекује се концерт ансамбла Нови звучни талас.

Share.

Comments are closed.

Skip to content