2017-07-04T23:26:14+02:00 4. јула, 2017. 23:26 |

У СУСРЕТ 54. ЉКИ: Нови лого за „Понос Србије“

47 LJKI LOGOПретходних дана на друштвеним мрежама могао је да се види нови логотип 54. Љубичевских коњичких игара које се одигравају сваког првог викенда у септембру и највећа су туристичка атракција Пожаревца. Логотип је изазвао велико интересовање јавности, а Јелена Вуказић, директорка Туристичке организације Града Пожаревца по чијем је налогу лого за плакат израдила фирма „Raven vision“ сматра да одражава оно најбитније, активност и динамику и има све потребне елементе да Љубичевске игре јасно представи.

             -Логотип представља ЉКИ са ликом коња што је пракса годинама уназад. За разлику од прошлогодишњег зеленог логотипа, овогодишњи прелази у плаву боју. Наша жеља је да колорит сваке године за нијансу буде другачији. Логотип такође има боје униформи гарде Милоша Обреновића, српску тробојку што је била пракса и до сада, а требало би и убудуће. Ове године је то посебно значајно јер 2017. Игре носе назив „Понос Србије“. У логотипу су елементи Љубичевског вишебоја, што је јасно видљиво. За позадину су изабрани троуглови који чине спону традиционалног и модерног и представљају знак, односно симбол „PLAY“.

             Подсетимо да је за плакат  53. Љубичевских коњичких игара са зеленим логом на Међународном сајму који је организован у Лесковцу, Туристичка организација Града Пожаревца добила признање.