У Улици Јована Шербановића у Пожаревцу (од Поречке до Дома здравља) тренутно се изводе радови на асфалтирању и постављању нове расвете.

Градоначелник Пожаревца Бане Спасовић је у изјави за медије рекао да је и поред одређених временских неприлика, задовољан динамиком извођења ових радова, који ће од сутра бити настављени према Његошевој улици.

ужина целе улице је 375 метара, вредност радова је већа од 30 милиона динара. Иначе, на овом пурном правцу окончани су радови на топлификационој мрежи у вредности од 19 милиона динара. На овај начин град је добио још једну модерну саобраћајницу са решеном подземном комуналном инфраструктуром.

Митар Караџић, Бане Спасовић и Саша Павловић

Напоменућу и то да је у овом делу града рађена и канализација, због чега се надам да овај потез више неће имати проблема са плављењем институција и фирми које се налазе у близини ове улице (Телеком, Центар за културу, зграда локалне самоуправе). Сигуран сам да ћемо још неким решењима која нас очекују код Хајдук Вељкове и Колубарске улице,  спречити проблеме плављења и у Дому здравља, односно у Медицини рада, нагласио је Спасовић.

Иначе, све ово, како је истакао градоначелник, велика је припрема за радове у Табачкој чаршији, а реч је о изградњи пешачке зоне.

 

Share.

Comments are closed.

Skip to content