Јавно – комуналном предузећу „ Белосавац“ и ове године од стране Општине поверени су послови одржавања локалних путева и улица. Како су се припремили за предстојеће зимске дане и да ли је зимска служба овог предузећа ускладиштила довољне количине ризле за посипање путних праваца у случајевима обимних снежних падавина и наноса, питање је на које из Белосавца одговарају да су на време оспособили неопходну механизацију и обезбедили залихе ризле и соли.

 -За прве дане са температурама знатно испод нуле као и за лед на коловозима набавили смо  довољне количине ризле, а надаље ћемо се понашати у складу са условима и потребама, каже руководилац на одржавању Миланче Здравковић и додаје:

-Ризле имамо око 400 тона од чега је 300 тона за насеља Жагубица, Лазница, Суви До, Милатовац, Вуковац, Јошаница, Изварица, Рибаре и Осаница, док је 100 тона набављено за Доњу Реку, Крепољин, Сиге, Милановац, Крупају и Близнак.

Као и претходних и ове зиме „Белосавац“ ће се максимално потрудити да све путеве и улице у својој надлежности одржава проходним како би се саобраћај одвијао несметано и како би грађани, и по отежаним временским условима стизали до лекара и својих радних места, а ђаци до школа.        

Share.

Comments are closed.

Skip to content