За предстојећу новогодишњу ноћ угоститељи су се припремили и ако је судити по њима дочек Нове године може да почне већ вечерас. Несумњиво да у понуди музике и кулинарских специјалитета предњачи „Авала“ где улазница кошта 8.000 динара по особи. У новогодишњој ноћи госте ће забављати познати радио пeвaч Драгољуб Лазаревић. 

И у Моравској лагуни уплата је 8.000 динара, а поред богате кухиње и разноврсног асортимана пића гости ће уживари у песми чувене Арифе у пратњи реномираног оркестра Лазаревић.

Петровачка „Кошута“ организује дочек у предивном амбијенту, покрај обала Млаве. Наступиће познати састав Новице Урошевића. Конзумација износи 6.000 динара.

За новогодишње празнике добро су се припремили и пекари „Житостига“. Последњег дана ове године произвешће око 25.000 килограма хлеба што ће бити довољно како за 31. децембар тако и за подмирење потреба 1. и 2. јануара. Свеж хлеб грађани ће моћи да купе 3. јануара.  Један број  Житостигових продавница дежураће у време празника: „Млечни ресторан“, „Снежана“ и продавница код железничке станице. Појачана дежурства за празник организују и полицајци посебно саобраћајна полиција како би се трагичне последице у саобраћају свеле на минимум.  

Share.

Comments are closed.

Skip to content