2020-04-08T22:50:56+02:00 8. априла, 2020. 22:50 |

„United Grupa“ помаже Србији ca милион долара

„United Grupa“, која послује у седам земаља у региону, у духу солидарности због борбе са вирусом COVID 19, донираће медицинску опрему и новац у укупној вредности од 3 милиона долара

За Србију је намењено милион долара. Поред новчане донације од 220.000 долара, наручено је 8.800 најквалитетнијих комплета тестова за вирус, 11 медицинских вентилатора (хируршких респиратора), 250.000 маски, 440 топломера и 7.000 заштитних наочара у вредности од 800.000 долара. Целокупна медицинска опрема наручена је и плаћена још 15. марта, а на организацији испоруке која почиње ове недеље United Grupa је радила са владама у региону.

У данима у којима је свима потребна храброст и подршка, „United Grupa“ жели да помогне да сви заједно што пре пребродимо једну од највећих светских здравствених криза и да олакша медицинским радницима обављање посла, а грађанима омогући додатну сигурност.

У оквиру „United Grupe“ у Србији послују „SBB“, „United Cloud“, „United Media“ са телевизијским каналима „N1“, „Nova S“, „Sport Klub“, „Grand“, „Pikaboo“, „Vavoom“, „Cinemania“, „Лов и риболов“, „IDJ“, „Brainz“, порталом „nova.rs“ и маркетинг агенцијама „Cas Media“ i „Direct Media“.

Због епидемије која је условила останак грађана код куће „United Grupa“ већ је откључала ТВ канале на својим платформама у целом региону за које је добила дозволе, уверена да је битно да сви будемо солидарни и да је свака подршка грађанима у целом региону важна.

„United Grupa“ је водећи провајдер телекомуникационих и медијских услуга у Југоисточној Европи. Као део водеће међународне инвестиционе компаније „BC Partners“ послује у Србији, Словенији, Хрватској, Босни и Херцеговини, Црној Гори, Северној Македонији и Бугарској.