2021-03-17T09:42:44+01:00 17. марта, 2021. 09:41 |

Упис у жагубички „Полетарац“ од првог априла

Упис деце предшколског узраста у вртиће почиње 1. априла и траје до половине истог месеца. Родитељи своју децу у Предшколску установу “Полетарац” у Жагубици могу да упишу на два начин.

Поред предаје документације у самој установи, упис могу да ураде и електронским путем.Уз централни вртић у Жагубици,установа “Полетарац” објектима за чување и васпитање предшколске деце покрива и друга насеља у општини. Један од њих је у селу Осаница који има мешовиту групу “Бубамарице”. Предводи је васпитач Сузана Миладиновић, која каже да са доласком пролећа малишани добијају нове занимљиве активности. Са лепим и топлим временим то је пре свега, излазак у природу коме се малишани нарочито радују. Родитељи деце из овог вртића могу да прате активност своје деце преко заједничке вибер групе или директним контактом са васпитачем Сузаном Миладиновић.

Прeдшколска група „Бубамарице“ из Осанице тренутно има 21 дете. Заинтересованост за вртић показало је још родитеља. Боравак деце у Предшколскoj установи “Полeтарац” у Жагубици је бесплатан.