Омладина Српске напредне странке Пожаревац организовала је акцију фарбања дечијег мобилијара на Тргу Радомира Вујовића. Према речима активисткиње Иване Гавриловић сврха оваквих акција је обезбеђивање уређених и безбедних амбијената за игру и одмор најмлађих суграђана.

Акцију младих напредњака подржао је и градоначелник Пожаревца Бане Спасовић који је нагласио да чланови и омладина СНС-а улажу велику енергију, љубав и ентузијазам на улепшавању и сређивању града и позвао је Пожаревљане да подрже овакве акције и прикључе им се.

  -Пре десетак дана компанија „Циф“ је уређивала овај трг управо захваљујући гласовима наших суграђана, а ми смо данас дошли да офарбамо пар дечијих мобилијара који нису били обухваћени том акцијом. Поред већ постојећих инвестиција које штите нашу околину, попут уређења старог корита Млаве, прикључака на топлификацију, замене азбестних цеви и завршетак јужног колектора за прикупљање атмосферских вода, очекују се и оне које ће коначно ставити тачку на дивље депоније и смеће које нико од нас не жели у свом граду, казао је Спасовић.

                                                                                              Д.Динић

Share.

Comments are closed.

Skip to content