– Подршка локалним произвођаче хране и пића и помоћ купцима да дођу до жељених производа!

У ситуацији епидемије проузроковане ширењем корона вируса и последичних мера које су пореметиле свакодневицу сваког појединца, као и друштва у целини, више него икада смо упућени једни на друге, на породицу, комшије, познанике. Kако би што успешније заједнички пребродили овај период неопходно је да се окренемо другим начинима размишљања и функционисања.

Подстакнути актуелним потребама, Регионална развојна агенција „Браничево – Подунавље“ је у сарадњи са маркетиншком агенцијом „Posh“ и НВО „Pro.Tok21“, те у партнерству са градовима и општинама изрегиона Браничево – Подунавље, покренула иницијативу „Локални Пазар“.

Циљ ове иницијативе је повезивање купаца са произвођача хране и пића у њиховим локалним заједницама и то кроз успостављање онтернет портала „Локални Пазар“, који ће омогућити лако претраживање понуде производа у комшилуку, ступање у контакт са старим и новим произвођачима сира, расада или свежег поврћа и договор о преузимању жељених производа.

Запратите „Локални Пазар“ већ данас на друштвеним мрежама Facebook и Instagram, а за који дан планирајте посету интернет порталу www.lokalnipazar.rs и из удобности вашег дома поручите домаће, свеже и здраве намирнице за вашу трпезу!

Kупујмо локално, подржимо једни друге, оснажимо нашу заједницу!

Share.

Comments are closed.

Skip to content