У Београду је  одржано отворено првенство у дворани за старије пионире. Атлетичар AK „Драгутин Томашевић“ из Петровца на Млави Филип Бојић у трци на 800м освојио је 1. место са оствареним временом 2.26.16. Филип припада категорији млађих пионира, који је овога пута показао да је способан да одмери снагу и са старијим тркачима.

 Значајан успех на овом такмичењу забележио је и Стеван Владић који је освојио 3. место на 60м и показао свој квалитет у овој спринтерској дисциплини. Остварио је 1. позицију у својој групи са временом 7.80с да би у финалу деоницу истрчао за 7.76с. 

На Првенству у Београду учествовала је и талентована атлетичарка Јулија Лазаревић, која је наступала у дисиплинама на 60м и 300м. У квалификацијама је остварила 1. позицију у обе трке али њено време није било довољно за финале.

Тренер и председник клуба Зоран Стојановић не крије задовољство оствареним успесима. Добрим резултатима нада се и у наредним тркама пре свега на државним првенствима која ће се одржати 4. и 5. фебруара.

Share.

Comments are closed.

Skip to content