2020-05-17T12:40:07+02:00 11. марта, 2020. 08:46 |

Ванредни избори у Костолцу: СНС, заједно са ПУПС-ом, први предали листу

Костолачки напредњаци, заједно са коалиционим партнерима из ПУПС-а, први су предали листу кандидата за одборнике Скупштине Градске општине Костолац.

Листу под називом „Александар Вучић – За нашу децу“ предали су синоћ око 22 сата, убрзо након што је председник Скупштине Града Пожаревца Бојан Илић расписао ванредне изборе за одборнике ГО Костолац, заказане за исти дан када и избори за одборнике Скупштине Града Пожаревца и народне посланике – 26. април.  

Чланство странке окупљено поводом предаје листе предводили су повереници Месног одбора СНС Костолац Серџо Крстаноски и Милена Церовшек, која је такође у улози овлашћеног лица за предају листе.

Том приликом је Церовшек, иначе у претходном сазиву председница Скупштин ГО Костолац, истакла да су СНС и коалициони партнер ПУПС, за само два сата, прикупили потребан број потписа, и додала:

– За само два сата прикупљено је око 280 потписа подршке листи СНС- а „Александар Вучић – За нашу децу“. Ова коалиција планира да настави пут развоја Градске општине Костолац, за бољи, лепши и уређенији Костолац, за листу СНС – Костолац за боље сутра, за нашу децу, на челу са нашим председником Александром Вучићем.

Крстаноски, који је у претходном сазиву био председник Градске општине Костолац, указао на то да је листа „Александар Вучић – За нашу децу“ добила велику подршку грађана, који су тиме показали колико поштују председника Александра Вучића и Српску напредну странку:

– Крећемо у кампању која ће трајати 45 дана. Биће отворена и позитивна. Разговараћемо са суграђанима на територији Градске општине о проблемима, говорићемо о стратегији развоја за наредне четири године, као и о инвестиционом плану Владе РС и председника Србије Александра Вучића, најавио је Крстаноски.

 

Такође је нагласио да ја веома важно да грађани изађу на изборе 26. априла:

– Важно је да дају подршку листи „Александар Вучић – За нашу децу“ на нивоу Републике, Града Пожаревца и Градске општине Костолац, јер је то глас за развој Костолца, Пожаревца и Србије, глас за Србију у којој деца желе да живе.

Чланови Комисије