2020-04-16T10:05:46+02:00 16. априла, 2020. 10:05 |

Вашариште се ужелело спортиста

У данима ванредног стања, када нема утакмица и тренинга, одржавају се спортски објекти како би спремно дочекали спортске активности након укидања ванредног стања, што по свему судећи није тако далеко.  

      До почетка пролећног дела првенства, које је због вируса короне морало да изостане, доста тога је урађено што се припрема фудбалског терена тиче. Отклоњени су и проблеми који су непланирано искрсли у вези са травнатом површином на главном терену, па се сада може рећи да је популарно Вашариште, на коме своје првенствене утакмице играју фудбалерке суперлигаша ЖФК „Пожаревац“, фудбалери српсколигаша „Млади радник 1926“ и играчи друголигаша у америчком фудбалу КАФ „Пастуви“ као и све њихове млађе селекције, потпуно спремно играче и публику.   

      -Наша малобројна екипа, која одржава овај велики спортски објекат свакодневно је присутна у две смене. Све је под контролом и у реду. Ових дана смо испробали нови велики електронски семафор, који је пре два месеца инсталиран иза јужног гола. Ради беспрекорно. Једном речју, кад  епидемија прође и када буде дозвољено окупљање и рад спортиста, наши корисници и посетиоци – навијачи, имаће пун комфор на Вашаришту, каже директор Стадиона Мирослав Станковић.

                                                                                                                    Р.Сандић