2021-05-03T12:07:31+02:00 3. маја, 2021. 12:07 |

Васкршњи дарови запосленима у Општој болници Пожаревац

Синдикат образовања и део колектива Основне школе „Краљ Александар Први“ из  Пожaревца, првог дана Васкрса, обрадовали су Здравствене раднике из Ковид зоне пожареваче Опште болнице поклонима у знак захвалности и подршке.

Помоћник директора Опште болнице Пожаревац Миланче Вучковић, честитао је празник суграђанима и том приликом апеловао да се што већи број људи вакцинише, јер је то једини и прави начин да се победи пандемија.

У име школе „Краљ Александар Први“ директор Горан Сегер је исказао захвaлност запосленима у Општој болници у Пожаревцу на свему што чине за грађанство.

– Сви ми или смо прележали корону, имамо некога ко је био болестан или ради у овој установи и из тог разлога, на овај начин, дајемо пуну подршку свему што чините. Знамо шта значи да на данашњи дан буду одсутни од својих породица, да мукотрпно раде и боре се за наше животе. Желимо свом медицинском особљу да истраје у овој борби, а ми ћемо се трудити да се сачувамо. Надам се да ће и овај празник  у свему томе да нам помогне, рекао је Сегер.

Др Драгана Благојевић истакла је да се на Интерном одељењу тренутно налази 50 пацијената оболелих од короне, док се остали пацијенти налазе на Инфективном.

И. Р.