Програм Центра за културу Пожаревац „Под сјајем звезда“ наставља се вечерас малим празником за љубитеље добре позоришне представе, јер је на репертоару комад “Аудиција, како сам добила улогу“ Тијане Грумић коју је за сцену редитељски поставила  Мирјана Карановић. Реч је о  причи о три глумице без посла, које путују по Србији играјући своју комичну представу са играњем и певањем.  Најмлађа глумица живи у нади да ће постати члан ансамбла великог позоришта, две старије  су одустале од оваквих снова. У представи “Пан театра” из Београда играју Елизабета Ђоревска, Оливера Викторовић и Бојана Ђурашковић.

Сјајан програм посетиоце очекује и сутра када је на реду концерт легенде наше музике Бети Ђорђевић под називом „Jazz Evergreen“. Уважену уметницу пратиће Макс Кочетов (Кијев) саксофон, Бранко Марковић, контрабас, Милан Пауновић, клавир и Душан Иванишевић, перкусије.

Подсећања ради, сви програми који се одвијају на Летњој сцени Центра за културу почињу у 21,00 сат, а у случају лоших временски прилика, одвијаће се у Малој сали Центра за културу у истом термину.

Share.

Comments are closed.

Skip to content