На јубиларном 50. Сајму туризма Лорист Новосадског сајма, Град Пожаревац је добио укупно шест признања, укључујући и Велики пехар. Прва Велика златна медаља добијена је за представљање туристичке понуде у земљи и иностранству а односи се на многе успешне презентације туристичке понуде града које је ТОГП имала на сајмовима и манифестацијама током године.

За традиционално квалитетну и разноврсну понуду ТО Града Пожаревца, организацију 54. Лубичевских коњичких игара, туристичко информативни центар али и унапређење садржаја на ергели и хиподрому заслугом локалне самоуправе, Пожаревац је награђен са још четири велике златне медаље. Као круна овог великог успеха града Пожаревца као средине која је добила највећи број признања, уручен је и Велики Пехар Новосадског сајма.

Разлог који је навео жири за ово признање је традиција, иновације и унапређење туристичке понуде Града Пожаревца.

Градоначелник је након церемоније доделе награда казао да је овај велики успех на Новосадском сајму само још један од подстрека да се настави са улагањем у туризам, али и потврда да се као град у овој области налазимо на правом путу.

Поред запослених у ТОГП додели признања на Вечери Шампиона присуствовали су и директорка Јелена Вуказић, али и градоначелник Бане Спасовић, председник Скупштине града Пожаревца Бојан Илић и помоћник градоначелника који је био задужен за организацију дефилеа и пратећих програма 54. ЉКИ, Ненад Петровић.

Share.

Comments are closed.

Skip to content