2021-07-31T15:25:23+02:00 31. јула, 2021. 15:25 |

Велико Градиште: Награде поводом Дана општине

Поводом Дана општине Велико Градиште, у петак, 30. јула, у новој, мултифункционалној Спортској хали на Сребрном језеру, организована је свечаност на којој су додељена признања најзаслужнијим појединцима и институцијама за допринос развоју ове локалне средине.

Награђени су: Канцеларија за управљање јавним улагањима, Министарство здравља, затим Министарство трговине, туризма и телекомуникација, Министарство државне управе и локалне самоуправе, Министарство омладине и спорта, затим ЗЗ „Диван“ из Макца, Славољуб Вујић из Камијева, Атлетски клуб ВГСК, Удружење пентионера из Великог Градишта, Емилија Ђокић из Крушевице, Горан Ђорђевић из Бискупља, Зоран Ђурђевић из Великог Градишта, Удружење жена „Рамски цвет“, Марко Ђорђевић из Десина, Душан Нововић из Велике Плане, Манастир Нимник из Курјача и Снежана Познановић из Великог Градишта.

 

Овом приликом Велико Градиште посетила је министарка државне управе и локалне самоуправе Марија Обрадовић, која је заједно са председником Општине Драганом Милићем и председником Скупштине општине Владимиром Штрпцем, обишла простор у коме ће се наћи Јединствено управно место у оквиру кога ће грађани брзо, на модеран начин, штедећи притом време и новац, од своје Општинске управе добити квалитетну услугу.

                                                              Дом здравља

Прослави Дана општине присуствовали су и државни секретар Министарства здравља др Радислав Шћепановић и заменица директора Kанцеларије за управљање јавним улагањима Сандра Недељковић, који су заједно са представниима општине Велико Градиште званично отворили комплетно реновирану зграду Дома здравља.