Поводом Дана ватрогасно-спасилачких јединица и Дана просветних радника, Општина Велико Градиште је и ове године организовала пријем за запослене у овим делатностима који су остварили изузетне резултате у раду и уручила им награде. На пријему који је приредио председник Општине Драган Милић са сарадницима награде су додељене: професорки рачунарства и информатике Биљани Лукић и професору верске наставе Урошу Миловановићу из Средње школе  „Милоје Васић“, наставници српског језика Весни Микић и наставници физике Ивани Јанковић из ОШ „Иво Лола Рибар“, наставници ликовне културе Марији Јевтић Орозовић из ОШ „Вук Караџић“ Мајиловац, шефу рачуноводства ОШ „Миша Живановић“ Средњево Снежани Милић, васпитачици ПУ „Мајски цвет“ Марији Живaновић, наставници клавира Музичке школе  „Стеван Мокрањац“ Пожаревац – Oдељење у Великом Градишту Биљани Божић и ватрогасцу-спасиоцу Ватрогасно-спасилачке јединице Марку Живковићу.

-Ваш посао је тежак и опасан и волео бих да што мање радите. Вероватно сте упознати  да смо са Министарством договорили да финансирамо пројектну документацију, обезбедимо земљиште и подигнемо нову зграду за  ватрогасну службу, рекао је Милић обраћајући се представницима Ватрогасно-спасилачке јединице.

Просветним радницима је пожелео да и даље настоје да образују добре стручњаке којима ће се ова општина поносити.

-О том поносу сам говорио и пре неколико дана када нам је у посети био управо министар просвете, истакао је Драган Милић.

Share.

Comments are closed.

Skip to content