2021-02-02T10:08:14+01:00 2. фебруара, 2021. 10:07 |

Велико Градиште: Награде здравственим радницима

Председник Скупштине општине Велико Градиште Владимир Штрбац и заменик председника општине Слађан Марковић здравственим радницима и службама Дома здравља у Великом Градишту свечано су доделили плакете и похвале.

-Као што вам је познато, улагање у здравство и здравствени систем наше општине је једна од најбитнијих ствари које прате политику наше општине. Општина Велико Градиште добија један од најмодернијих и најопремљенијих домова здравља у нашој земљи, рекао је Штрбац и поручио да је много битније улагање у људе јер они чине богатство ове општине, те да је додела плакета симболичан корак управо у томе.

Плакете за пружену помоћ грађанима у борби против ковида-19 додељене су доктору Миодрагу Јовановићу, медицинској сестри Невенки Радосављевић и медицинском техничару Миодрагу Рајчићу.

Испред Службе за здравствену заштиту одраслог становништва похвалу је примио доктор Недељко Васић, док је као представницима Службе за радиолошку и лабораторијску дијагностику похвала уручена доктору Марку Покрајцу и докторки Маји Ивановић.