IMG_1696На теренима кошаркашког кампа “ТЕО4” на Сребрном језеру крај Великог Градишта отпочела је друга сезона Интернационалног кошаркашког кампа “ТЕО4”. Програм тренинга који је наш прослављени кошаркаш Милош Теодосић осмислио у сарадњи са тимом врхунских стручњака, омогућиће сваком полазнику да пружи максимум. Наравно, камп нуди дружење са неким од највећих звезда кошарке, јединствену спортску опрему, али и награде за најбоље полазнике у разним категоријама.

              –   Јако ми је драго да видим оволико деце на једном месту и да су сви овако срећни. Ми смо се потрудили да им пружимо максималне услове, колико је то било у нашој могућности, да им улепшамо боравак овде и да се потрудимо да малишани раде што квалитетније што је за нас и најважније, рекао је приликом отварања Теодосић.

На питање о учешћу репрезентације на Европском првенству, Милош Теодосић је новинарима изјавио:

            – Битна ствар која не сме да се занемари је у ком ћемо саставу ићи на Првенство. Сигурно је да ће то бити једно тешко Европско првенство, и да можда по први пут у последњих неколико година идемо на једно овакво надметање са већим очекивањима него обично, али мислим да има доста времена до почетка и да ће бити времена да причамо о вој теми.

           Данашње окупљање на Сребрном језеру и сусрет новинара са Теодосићем, изазвало је интересовање за клупски статус нашег познатог кошаркаша, што је он прокоментарисао следећим речима:

            – Сигурно је да нећу остати у ЦСК-а, а за будуће, још увек нисам сигуран… Када будем знао, рећи ћу.

                Иначе, када је о самом кампу реч, идеја  је да «ТЕО4» буде успешан баш као и Милош Теодосић на паркету и да сваки полазник оде са Сребрног језера са новим знањем, искуством и лепим успоменама. Интернационални кошаркашки камп “ТЕО4” фунционише под надзором врхунских стручњака уз учешће Теодосића и бројних познатих  актуелних кошаркаша.

Фото: Владан Милић

Share.

Comments are closed.

Skip to content