2020-01-21T22:06:24+01:00 21. јануара, 2020. 22:06 |

Велико Градиште: Управљање људским ресурсима

У Општини Велико Градиште одржан je уводни састанак поводом почетка реализације Пројекта “Управљање људским ресурсима у локалној самоуправи, фаза 2“.

Пројекат има за циљ унапређење функције управљања људским ресурсима у локалној самоуправи, кроз подршку експерата и стручно усавршавање запослених у локалној самоуправи како би се подигао капацитет локалне самоуправе за пружање квалитетних услуга грађанима.

Представници локалне самоуправе упознали су се сa консултантским тимом који ће водити пројекат, док ће тим локалне самоуправе радити у следећем саставу: координатор Сања Стојадиновић, заменик Весна Милановић и чланови: Јасмина Штрбац, Сузана Васиљевић и Јелена Пантић.

Присутнима је представљен пројекат чија ће реализација трајати до краја године. Након увода, управљања људским ресурсима у јавном сектору и одговорностима локалне самоуправе, укратко је представљено тренутно стање у овој области, у општини Велико Градиште. Током састанка, представници Општине упознати су са структуром и садржајем пакета подршке, његовом применом и динамиком рада, те очекиваним резултатима консултантске подршке.

Овај пројекат заједнички финансирају Европска унија и Савет Европе, а спроводи Савет Европе у сарадњи са Министарством државне управе и локалне самоуправе и Сталном конференцијом градова и општина.