2021-12-03T09:18:05+01:00 3. децембра, 2021. 09:18 |

Велико интересовање за Градиште на Сајму туризма у Крагујевцу

Туристичка организација Општине Велико Градиште представила је богату туристичку понуду на Међународном сајму туризма и сеоског туризма у Крагујевцу који је одржан  на Шумадија сајмишту.  Туристичка организација Велико Градиште представила је своју понуду у оквиру заједничког штанда са Туристичком организацијом Општине Мало Црниће. 

На заједничком штанду Великог Градишта и Малог Црнића                                                      (Фото:ТО ВГ)

Крагујевчани, који су традиционално једни од најбројнијих поштовалаца и љубитеља Сребрног језера и читавог Ђердапа, дуго су остали на нашем постољу. Поред класичних одмора, велико интересовање за верски туризам и поклон обиласке манастира Тумана и Нимник, као и интересовање агенција, синдиката и удружења за посету Рамској и Голубачкој тврђави, истичу у Туристичкој организацији Градишта. 

Представљено је више од 50 националних, регионалних и локалних туристичких организација. У оквиру пратећег програма Међународног сајма туризма и сеоског туризма, Градска туристичка организација Крагујевац и Шумадија сајам организовали су бројне стручне програме – предавања и радионице.