2021-07-30T08:50:17+02:00 30. јула, 2021. 08:50 |

„Војвода Миленко“ све амбициознији

Четворочална делегација ГФС Пожаревац у саставу Владан Динић, председник и чланови Славиша   Милутиновић, Периша Петровић и Александар Новаковић посетила је ФК „Војвода Миленко“ у Кличевцу и обишла стадион, како би видела како напредују радови на овом објекту. Том приликом домаћину су предате на поклон лопте. Госте су дочекали Филип Кринуловић, председник, Драган Јоксимовић, председник Скупштине, потпредседници, спортски директор и шеф стручног тима. 

Руководство Војводе Миленка, клуба велике традиције (основан 1926), који је члан ГФЛ „Млава“, има велике планове, не само када су резултати у питању већ и развој инфраструктуре. Већ је изграђен објекат за играче и службена лица. Преостали суунутрашњи завршни радови. У плану је и да се терен огради, а набављене су и заштитне мреже и пластичне столице за стадион.

 Наравно, уз све ово важно је направити и добре такмичарске резултате већ ове сезоне (2021/22) у којој је приоритети борба за прво место и улазак у МФЛ „Дунав“. У том смислу, шеф струке Слободан Јовић треба да комплетира   кадар и са младим играчима „Војводу Миленка“ уведе у виши ранг такмичења. Припреме почињу 1. августа.

Текст и фото:  Р. Сандић