Пожаревачки одбори Странке слободе и правде, Народне странке и Демократске странке, наглашавају да неће одустати од борбе за регуларне изборне услове, поштовање закона и спречавање прекрајања изборне воље наших суграђана.

На конференцији за медије, одржаној 24. фебруара, истакли су да ће користити сва демократска средства у тој борби, уз залагање за економски развијен Пожаревац једнаких шанси.

– Док читав свет данас говори о изборним нерегуларностима у Србији, а представници СНС-а изјављују да је њихова победа на децембарским изборима најчистија икада, остаје нам само да се запитамо какве ли су онда биле све њихове претходне победе, рекао је на конференцији за медије председник пожаревачке Странке слободе и правде Владан Милосављевић.

О плану за бољи Пожаревац, Милосављевић је између осталог истакао:

– За Пожаревац једнаких шанси, за економски развијен град, за уређене улице, путеве, комуналну инфраструктуру. За Пожаревац у којем су јавна предузећа сервис грађана, а не партијски плен са статусом вечитих губиташа. Настављамо и иницијативу да се уџбеници за све ђаке у Пожаревцу финансирају из градског буџета, што је такође обухваћено овим нашим планом.

– Подсећамо да је у протекле три године на штандовима ССП-а више хиљада Пожаревљана подржало ову иницијативу, да смо се у више наврата званично обраћали градским властима са овим предлогом, али да за једну такву одлуку није било слуха. Сматрамо да је важно да притисак на градску власт буде константан све до испуњења овог нашег захтева. На крају, ако сви ови притисци и захтеви остану безуспешни, то ће бити једна од првих одлука коју ћемо ми донети по смени овог режима, рекао је Милосављевић и закључио:

– Позивамо суграђане да нам се у наредном периоду придруже, да подрже наш план и иницијативе, јер заједно можемо врло брзо да променимо слику нашег града.

А. М.

Share.
Leave A Reply

Skip to content