Заменица председника Општине Невена Траиловић Јовановић

Тимски, конструктиван и систематичан рад, неки су од квалитета које заменица председника Општине Кучево Невена Траиловић Јовановић истиче као предуслове за даље унапређење свих аспеката живота у овој локалној самоуправи.

– У претходном периоду је доста тога урађено, тако да имамо велики задатак да наставимо и додатно надоградимо започето. Заједнички нам је циљ да остваримо још боље резултате и увек будемо на услузи грађанима, истиче заменица председника Траиловић Јовановић и додаје:

Заменица председника Општине Кучево Невена Траиловић Јовановић завршила је Правни факултет у Београду и мастер студије. Радила је у Центру за социјални рад као дипломирани правник, а једно време и као в.д. директора. У последња два сазива била је одборница у Скупштини Општине Кучево. Мајка је три девојчице.

– Радићемо и надаље тимски. Немамо дилеме по питању циљева. Приоритет нам је инфраструктура, као основ даљег развоја. На тај начин ће цела општина моћи да напредује, што је у интересу свих грађана. Наравно, фокус остаје и на здравству, социјалној заштити и образовању, што су предуслови за испуњавање потреба грађана.

А. М.

 

 

 

 

 

Share.

Comments are closed.

Skip to content