Спортски центар Пожаревац у сарадњи са Градским фудбалским савезом и Градом Пожаревцем организовао је први Фудбалски куп у малом фудбалу за млађе категорије „Велибор Васовић“.

Утакмице су се 12. и 13. априла одигравале на терену Тренажног центра „Велибор Васовић“ у Пожаревцу, а учествовало је десет екипа генерације 2010. и 2012. годишта: Млади радник 1926 Пожаревац, Железничар Пожаревац, Пресинг Пожаревац, Рудар 2021 Костолац, Црвена звезда Београд, ОФК Београд, Олимпик Београд, Раднички Крагујевац, Деспот Велика Плана и Динамо Панчево.

Детаљ из игре

У конкуренцији екипа 2010. годишта прво место освојила је екипа Радничког из Крагујевца, друга је била екипа ОФК Београд, док је треће место заузео тим Црвене звезде из Београда. У категорији 2012. годишта најуспешнија је била екипа Црвене звезде из Београда, а следе Динамо из Панчева и Олимпик из Београда.

Победничким екипама Црвене звезде и Радничког пехаре и медаље је уручио Предраг Мијатовић

Пехаре и медаље уручили су им председник Скупштине Града Пожаревца Предраг Мијатовић, члан Градског већа Милан Јовић, председник Градског фудбалског савеза Пожаревац Зоран Ранђеловић и председник Фудбалског савеза Браничевског округа Александар Стојадиновић.

                                                                 Д.Динић

Share.

Comments are closed.

Skip to content