2021-01-28T09:27:21+01:00 28. јануара, 2021. 09:27 |

„Звижд“ почеo припреме за пролећну полусезону

Фудбалери Фудбалског клуба „Звижд“ из Кучева стартовали су са припремама за предстојећи део пролећне сезоне такмичарске 2020/21. године. Припреме ће се одржати у Кучеву, на стадиону „Миодраг Мики Станојевић“. Тренер Саша Коцић је на првом тренингу имао на располагању 18 играча (неки  фудбалери, због болести, као  и играчи који долазе са стране, нису присуствовали прозивци и првом тренингу). У клуб се  вратио Срђан Јовановић – Срле, а од појачања ту су још тројица нових играча од којих се очекују да дају велики допринос екипи за што бољи пласман на крају првенства. 

Успешне припреме пожелели су председник УО Клуба Перица Пеца Михајловић и спортски директор Марко Ћулум. По речима првог тренера Саше Коцића, најбитнија ствар је да је костур тима остао као и претходне сезоне, да га сачивању играчи из самог Кучева и околине и да ће добрим радом на тренинзима и максималним залагањем играча резултати доћи сами по себи. 

Тренинзи ће се одвијати у три фазе. У плану је да се одиграју минумално шест утакмица, у којима ће сви играчи добити прилику да се наметну и изборе место у првој екипи. Подсећамо, ФК „Звижд“ Кучево је јесењу сезону завршио на 11. месту са 19 бодова и утакмицом мање. Одложена  утакмица са ФК Поморавље из Влашког Дола биће одиграна пре почетка пролећне полусезоне која је у Подунавској – Шумадијској зони планирана за 6. март 2021. године.