„Вукови са Пека“ почели су са припремама са циљем повратка у зонски степен такмичења. Почетку припрема, које се одвијају у Спортској хали у Кучеву, одазвали су се сви играчи из Кучева, који и чине окосницу тима и од којих се очекује, да уз неколико адекватних аквизиција у зимском прелазном року , задрже прво место на табели Браничевске окружне лиге и на крају пролећне полусезоне и тако  остваре зацртани циљ- повратак у Подунавско-шумадијску зону.

Почетку припрема и првој прозивци су поред играча и тренера Саше Коцића, присуствовали председник УО ФК „Звижд“-а Перица Михајловић и спортски директор Марко Ћулум, који су се овом приликом обратили играчима и изразили велику захвалност на разумевању и стрпљењу  у јесењем делу сезоне и што су успркос свих проблема успели да освоје ласкаву титулу јесењег шампиона Браничевске окружне лиге. 

 Сашa Коцић

Припреме за пролећну полусезону почињу у веома добром и оптимистичном расположењу под диригентском палицом шефа струке  Саше Коцића који је у свом обраћању обећао напоран рад, као и да сви играчи имају прилике да се својим трудом наметну и изборе место у првој постави. 

Комплетне припреме ће се одржати у Кучеву, јер ту постоје сви потребни предуслови – очекује се да у граду на Пеку припреме обаве и неки суперлигашки тимови што ће омогућити низ квалитетних пријатељских утакмица. Прва је већ заказана, са старим спортским пријатељима и ривалом, „Слогом 33“ из Петровца,  за данас – недељу, 6. фебруара.

Share.

Comments are closed.

Skip to content