ОДБОЈКА – СУПЕР ЛИГА СРБИЈЕ – ПОЛУФИНАЛЕ КУПА

Сутра долази Партизан

У среду, 22. јануара, у хали СЦ „Пожаревац“, са почетком од 19 часова, одиграће се друга утакмица полуфинала Куп – а. Подсетимо, прва утакмица одиграна је у Београду, када су црно – бели победили резултатом од 3:0.

Уколико Млади радник у среду победи, играће се трећи меч.


 ФУДБАЛ – ЗИМСКИ ПРЕЛАЗНИ РОК

Крај 7. фебруара

По одлуци ФС Србије, зимски прелазни рок почео је 14. Јануара. Трајаће до 7. фебруара.


ФУДБАЛ – ПЕТРОВЧАНИ СЕ ПОЈАЧАВАЈУ

 Четворица нових играча

 Српсколигаш „Слога 33“ из Петровца на Млави, ових  дана добила је четворицу нових играча. Приступницу су потписали голман и тројица фудбалера Миодраг Младеновић, (Власина, Власотинце), Немања Додеровић (Шумадија, Аранђеловац), Алекса Вукић (Кабел, Нови Сад) и Василије Мартиновић (Слога, Пожега).

Клуб су напустили Предраг Лука, Стефан Миладиновић и Никола Божић (Млади радник 1926, Пожаревац), Страхиња Урошевић (Смедерево), као и голман Милош Лазић.


ФУДБАЛ – ЖФК ПОЖАРЕВАЦ ПРОМЕНИО ТРЕНЕРА

Живановић уместо Славке Пашти

После катастрофалних резултата у јесењем делу Супер лиге Србије за даме у копачкама (изгубљено свих 11 утакмица), руководство ЖФК Пожаревац захвалило се тренеру Славки Пашти из Смедерева, тако да је споразумно раскинут уговор о даљој сарадњи.

По хитном поступку ангажован је Братислав Живановић, познати фудбалски тренер из Велике Плане, који ће покушати да побољша квалитет игре и избори опстанак клуба у елити кроз доигравање.

Припреме ЖФК Пожаревац почеле су у уторак  у балону поред градског базена и Источне трибине Градског фудбалског стадиона.


АТЛЕТИКА

Пожаревљани међу најбољима

На званичним листама АСС у дисциплинама на 600, 800 и 1.500 метара, међу пет најбољих остварених резултата у 2019. години (за своја годишта) налазе се такмичари и такмичарке из АК Пожаревац.

Маша Рајић прва је у дисциплинама на 600, 800 и 1.500 метара. Кристина Стојановић, такође, остварила је најбоље резултате на 600, 800 и 1.500 метара. Јања Ранђеловић има други резултат на 800 и четврти на 600 метара, а Катарина Рогожарски  трећи резултат на 800, четврти на 1.500 и пети на 600 метара. Вељко Дом има четврти резултат на 800 метара.


БИЦИКЛИЗАМ: ПРВЕНСТВО ДРЖАВЕ У ВЕЛИКОМ ГРАДИШТУ

Циклокрос на Сребрном језеру

У недељу, 26 јануара, на Сребрном језеру, у Општини Велико Градиште, одржаће се Првенство Србије у циклокросу.

Организатор овог спортског догађаја је Спортски савез Великог Градишта у сарадњи са Бициклистичким савезом Србије, а под покровитељством градиштанске Скупштине општине.

                                                                                         Раде  Сандић

Share.

Comments are closed.

Skip to content