Од јуче сви тренирају нормално

Како је саопштио министар за омладину и спорт Вања Удовичић, сви спортисти у Србији, од понедељка, 11. маја, могу да тренирају и у затвореном простору.

Укинута су сва ограничења везана за тренинге на отвореном, где је до сада било дозвољено да на једном тренингу буде максимално 10 људи.

-Жеља је да у наредним  данима омогућимо спорту да засија пуним сјајем и да у пуном капацитету могу сви спортисти да се врате тренажном процесу. Због повољније епидемиолошке ситуације, одлучено је да спортисти могу да се врате да тренирају и у затвореним спортским објектима. Очекујемо да ће од понедељка, 11. маја кренути апсолутно нормално тренирање и у отвореним, и у затвореним спортским објектима, рекао је Удовичић.


ОПШТИНСКЕ  ФУДБАЛСКЕ ЛИГЕ ПРЕ ПРЕКИДА ПРВЕНСТВА

ОФС МАЛИ ЦРНИЋЕ

Велико Село у вишем рангу

Табела: Слога 1945 (Велико Село) 18 бодова, Јединство (Смољинац) 16, Напредак 1927 (Топоница) 13, Стиг (Мало Црниће) 12 бодова, БСК 1924 (Божевац ) без бодова.


ОФС ЖАБАРИ

Ореовица освојила титулу

Табела: Јединство (Ореовица) 12 бодова, Ударник (Сибница) 10, Будућност (Кочетин) 8, Полет (Александровац) 7 бодова, Пролетер (Четереже) и Брзоходе по 3 бода.


ОФС ВЕЛИКО ГРАДИШТЕ

Момци из Мајиловца први

Табела: Млади борац (Мајиловац) 21 бод, Слога Топ (Тополовник) 16, Кумане 12, Пек (Кусиће) 11, Дунавац 1929 (Кисиљево) 8 бодова, Рам 5, Мирко Томић (-1) и Стишки Курјак (Курјаче) по 3 бода.


ОФС  ГОЛУБАЦ

Доња Крушевица на врху

Табела: Борац 2016 (Доња Крушевица) 10 бодова, Полет (Бикиње) и Мрчковац по 6, Младост (Радошевац) 5 бодова, ОФК Винци 3.

Ове  општинске лиге нису ни наставиле  пролећни део првенства, јер је уведено ванредно стање због ковида – 19.                                                   

  Раде  Сандић

Share.

Comments are closed.

Skip to content