Континуитет програма у оквиру Културног лета настављен је синоћ на сцени под отвореним небом Центра за културу Пожаревац. Овом приликом изведена је дуо драма „Знакови“ са Милошем Вељковићем уз асистенцију младог Марка Бошковића.

Реч је о  занимљивом делу урађеном на основу приче Ива Андрића у којој се професор математике В. исповеда познатом писцу, док се нит плете око очигледно погрешно схваћеног геста оперске диве према поменутом професору математике.


Вечерас на истом простору крај Центра за културу,  публику ће забавити Татјана Кецман и Ана Радоњић позната под псеудонимом Зое Кида у кабаретској представи „Нас две“.

Реч је духовитом сценском виђењу сусрета две жене дијаметрално супротних менталитета и навика, које спаја дружење које проистиче из опседнутости каријером и недостатком љубави једне и опседнутости методама за опстанак и успех у друштву, друге особе. Све се збива и окончава  уз глуму, певање и наздрављање животу које делује спонтано, уз много смеха, доскочица али и искрених животних искри које могу да заболе.

Уз улогу, ауторка текста и редитељка је Татјана Кецман.  Почетак је у 21,00 сат.

Влада Винкић

 

Share.

Comments are closed.

Skip to content