Неодољива промоција Moneyback 15% је права ствар за тебе!

Постоји само једно место које је савршено како за почетнике у онлине слот авантури тако и за већ постојеће, задовољне играче! Промоције које можете видети у Меридиану прави су доказ тога. Једна од њих резервисана је за љубитеље свих врста игара и носи назив MONEYBACK 15%!

РЕГИСТРУЈ СЕ – ПРЕУЗМИ 200 СПИНОВА

Једина ставка коју треба да испуните да бисте учествовали у овој сјајној промоцији је да поседујете кориснички налог, а ако и не поседујете, нема проблема! Регистрација траје свега неколико секунди, а носи са собом специјалан ПОКЛОН БОНУС за новајлије!Одмах након регистрације освојићете 200 POKLON SPINOVA na zanimljivoj slot igri Maya’s Treasure провајдера Expanse Studios. Да ствар буде боља, није потребно ни да депонујете новац на ваш налог, ПОКЛОН СПИНОВИ вас чекају одмах након регистрације!

Региструјте се, уживајте у чарима најбоље добродошлице и не пропустите прегршт сјајних промоција у Меридиану! Лако је када све иде по плану и када сваким даном бележите успехе у вашој авантури, али шта када вам недостаје мало среће? Меридиан и тада мисли на вас! Уколико у вашој недељној слот авантури остварите губитак од 100.000 ДИНАРА или више, имаћете прилику за поправни! Очекује вас повраћај новчаних средстава у износу од 15%!

РЕГИСТРУЈ СЕ – ПРЕУЗМИ 200 СПИНОВА

Али, забави ни ту није крај, јер у сваком тренутку можете бити позвани у чланство ВИП клуба које вам доноси додатних 10% Cashback-a недељно. Све што вам преостаје јесте да се улогујете на свој кориснички налог и наставите да уживате у најбољим слот играма на планети.

Share.

Comments are closed.

Skip to content