Лагуна и Делфи организују од 9. до 11. јуна Ноћ књиге.  Овогодишњи попусти на књиге крећу се до чак 40 посто. За куповину једне књиге обезбеђен је попуст од 25%, за две књиге 30%,  за три књиге 35%, а за четири или више књига 40%

У 34 града у Србији и региону, на укупно 59 локација очекује вас више од 50.000 наслова, хитова домаће и светске књижевности, сјајан гифт програм и одличан избор наслова на енглеском језику.

На књиге других издавача који су се прикључили Ноћи књиге, страна издања и гифт асортиман важиће попуст од чак 20%. Плоче и ЦД-ови биће снижени 10%.

Испорука ће бити бесплатна за све поруџбине преко сајтова laguna.rs и delfi.rs на територији Републике Србије. Повлашћена цена испоруке ДХЛ-ом за поруџбине преко сајта delfi.rs  у току трајања манифестације за територију Хрватске, Црне Горе и Босне и Херцеговине износиће 1690 рсд. Цене испоруке за поруџбине преко сајта laguna.rs за територију Црне Горе и Босне и Херцеговине обрачунавају се према важећем повлашћеном ценовнику за поузећа, док ће за поруџбине плаћене картицама специјална цена испоруке ДХЛ-ом износити 1690 рсд. Специјална цена испоруке ДХЛ-ом за поруџбине преко сајта laguna.rs за територију Хрватске износиће 1690 динара.

Најлепши део припреме за Лагунину манифестацију Ноћ књиге јесте припрема списка са насловима којима ћете обогатити своје полице са књигама. Међу новитетима се налази много издања домаће и светске књижевности, а посебно срећемо пажњу на књиге: „Упознај себе и друге“ Штефани Штал, „Небески огањ“ Роберта Џордана, „Брод који је запловио кроз маглу“ Срђана Ваљаревића, „Србин којекуде“ Бојана Љубеновића, „Боља страна“ Јелице Грегановић, „Стари календар једне љубави“ Андреја Макина, нови роман култног писца за младе Градимира Стојковића „Ја као ти, ти као ја“ и многи други.

Share.

Comments are closed.

Skip to content