2017-02-21T21:39:57+01:00 21. фебруара, 2017. 21:39 |

Агенција ЛИДЕР ПЛУС: Сигурност клијената на првом месту

IMG_5031У турбулентним временима пуним неизвесности, несигурних радних места, стресног живота и константне забринутости за свакодневну егзистенцију, личну и своје породице, пријатељску руку и сигурног партнера можемо пронаћи у ономе ко нуди гаранцију да ће уложено заштитити, у тешком тренутку прискочити у помоћ и дугорочно бринути о нашим инвестицијама. Већ десет година такву сигурност хиљадама наших суграђана пружа  Агенција „Лидер плус“.

           Агенција за заступање у осигурању „Лидер плус“ са седиштем у Пожаревцу, од 2007. године се бави заступањем и посредовањем у осигурању. Њен задатак и циљ је да клијенте споји са штедно – осигуравајућим кућама и понуди им програме у складу са њиховим потребама и могућностима. Преко Агенције „Лидер плус“ клијентима су доступни програми животног осигурања, осигурања деце за школовање, осигурања имовине, возила, усева, колективног осигурања радника, осигурања од професионалне одговорности, осигурања домаћинства, путног и здравственог осигурања, а у зависности од потреба и могућности клијената. „Лидер плус“ ће понудити најбољи програм из понуде осигуравајућих кућа Wiener Stadtische, Grawe, Uniqa и Merkur осигурање. Обавеза агенције је да заступа клијента за случај настанка осигураног случаја, као и финансијско саветовање клијената. Заступници у агенцији, млади али поуздани и доказани у послу, су људи који су увек спремни да клијенту или потенцијалном клијенту дају информације у вези програма које нуде партнерске осигуравајуће куће.

IMG_4984           -Агенција „Лидер плус“ је формирана пре десет година са јасно дефинисаном визијом, стратегијом, циљем и програмом за заступање у осигурању на тржишту Србије, програма реномираних компанија из Аустрије, као што су Wiener, Grawe, Merkur и Uniqa. На тек отвореном тржишту Србије препознали смо растуће потребе за програмима неживотног и животног осигурања као компоненте пословности свих субјеката друштвено економског система наше земље. Наша визија је да створимо сталну предност на тржишту обезбеђујући својим осигураницима, сарадницима и пословним партнерима производе, услуге и пословне односе који имају већу вредност од других. Градимо успешну и сигурну пословну будућност за нас и све оне који раде и сарађују са нама. О квалитету нашег рада најбоље говори податак да агенција закључно са јануарским обрачуном има 12.682 клијената. Показатељи успешности пословања су изванредна сарадња са  аустријским компанијама чије програме заступамо, са братским агенцијама из Новог Сада ( „IFC“ и „Вук НС“), сарадња са еминентним стручњацима, који су задужени искључиво за мотивацију и усавршавање оних који се баве продајом животног и неживотног осигурања, број корисника програма осигурања и број пословних пријатеља и сарадника са простора читавог региона. Неко ко је оставио велики траг у нашем друштву, граду, нашим редовима и мом животу јесте Слађана Јовичић. То је жена која је умела да воли, да се радује туђим успесима, да свакоме помогне. Живела је за породицу коју је покушавала да створи и у самом Лидер плусу. Овом приликом желим да јој се захвалим на свему што је учинила за наш колектив и нашу агенцију. Физичи није ту, али је енергетски ту негде са свима нама и то је оно у шта ја верујем. Њена жеља је била да будемо број један на овом тржишту и то је оно што сам наследио и ка чему тежим, истакао је директор и власник агенције „Лидер плус“ Иван  Штофхањ.

           На свечаности организованој поводом јубилеја захвалнице су уручене: Дејани Паспаљ, др Владану Ђулаковићу, Владимиру Симеуновићу, Зорану Благојевићу, Вери Мијаиловић, Милораду Илићу, оркестру „Више од игре“, Наташи Ђорђевић, Јелени Марковић и Андријани Штофхањ. Добитници плакете „Слађана Јовичић“ су: Бранкица Мркела, Wiener Stadtische, Merkur, Grawe, Uniqa, Мирослав Мратинковић, Гордана  Благојевић, Златица Живковић, Тихомир Стојановић, агенције „Вук НС“ и „IFC“,  Никола  Чанак, хотел „Феникс“, компанија „Дрнда Интернационал“, Драган Живић, Саша  Селаковић и Иван Штофхањ.

           Успех у првих десет година рада је евидентан. За почетак нове деценије у Агенцији „Лидер плус“ најављују нове програме и погодности којима ће све врсте осигурања учинити доступнијим, а клијенте свих генерација сигурнијим. Агенција „Лидер плус“ се у Пожаревцу налази на Тргу Стевана Максимовића 2/6, а у потрази за информацијама о програмима осигурања могу се контактирати и путем телефона 012/532 – 971 или е-маил адресе: liderplus012@gmail.com

                                                                                                             Д. Динић