Вулкан издаваштво организовало је нову акцију за своје читаоце!

Само на сајту www.vulkani.rs у периоду од 11. до 17. јуна можете купити посебно одабране наслове по специјалним погодностима: 4 књиге по цени од 1000 динара. А да уживање у читању Вулкан књига буде потпуно, за сваку поруџбину на територији Републике Србије достава на кућну адресу је бесплатна! Комплетан списак наслова који су на акцији можете погледати путем линка, а ми вам препоручујемо неке од њих.Роман Дијаблеро је права препорука за читаоце хорор жанра. Црно тржиште егзорцизма опасан је и немилосрдан свет. Према црквеним учењима, окружени смо демонима, а егзорцизам је ових дана постао врло тражен обред. Након што је изгубио брата којег је запосео демон, Елвис Инфанте је постао дијаблеро и зарађује тако што лови најразличитије врсте натприродних бића. Љубитељи прича са мистериозним обртима уживаће у овој књизи.


Светски бестселер број 1 Изгубљени цветови Алис Харт је идеалан наслов за оне који се најчешће опредељују за дирљиве животне приче смештене у далеке крајеве света. Алис тек што је напунила девет година, а њен живот се заувек променио. Мора да напусти идиличну породичну кућу на обали мора и придружи се баки Џун, коју скоро да и не познаје. Али бака ће је научити да слуша цвеће. Кад открије њихов тајни језик, цветови ће с временом постати речи, нежне попут латица и снажне попут корења, начин да изрази осећања. Ипак, прошлост ће поново закуцати на врата.


Сензационална књига, светски бестселер Тангерина одише мистеријом, љубављу и врелином егзотичне земље. Последња особа коју је Алис очекивала да види у Тангеру била је Луси Мејсон. Након онога што се догодило у хладним планинама Вермонта, њих две, некада нераздвојне пријатељице, дуго нису разговарале. Али Луси је сада ту, покушава да исправи грешке и врати оно што су некада биле. Вероватно би Алис требало да буде срећна због тога, али ипак је обузима познати осећај да је Луси контролише и спутава на сваком кораку.


Љубавни роман неочекиваног и занимљивог расплета Јуче истражује димензије памћења. Замислите свет који је подељен на класе – али не по богатству или вери, већ по томе колико која група може да се сети. Већина се сећа само једног дана, а само изабрани, елита, могу да памте дешавања из претходна два дана. У том подељеном друштву, Клер и Марк су необичан пример мешовитог брака. Клер је домаћица, Марк писац који је постао политичар у успону. Они су блистав пример нове визије толеранције и једнакости, све док лепа жена не буде пронађена мртва у реци.

Припремите се за лето уз најбоље Вулкан књиге.

* Акција важи од 11. до 17. јуна само на сајту www.vulkani.rs и њом су обухваћени одабрани наслови Вулкан издаваштва.

** Уколико наручите само једну књигу са списка, платићете је по редовној цени. Током трајања акције, од 11. до 17. јуна, потребно је да поручите четири наслова са списка како бисте остварили право на куповину по цени од 1000 динара. Током трајања акције не важе додатни попусти.

*** Током трајања акције достава на кућну адресу на територији Републике Србије је бесплатна.

Share.

Comments are closed.

Skip to content