У односу на прошлу зиму која је била углавном у плусу овогодишњи јануарски минуси ставили су на пробу градско грејање у Пожаревцу. Они који су се ослободили ложења немају примедбе, али су се, судећи према анкети коју смо спровели у самом граду, поједини корисници даљинског грејања  жалили на ниже температуре у својим домовима у односу на прошлогодишње.

 


Марија Миладиновић:

-Нисам задовољна овосезонским грејањем,  доста је слабије него прошле грејне сезоне. Да је то тако говори чињеница да смо се прошле године  са старом столаријом добро огрејали, док се за ову сезону, иако имамо нову ПВЦ столарију, не може рећи тако.

 


Мирослав Нешић:

-Задовољан сам услугама Топлификације. Проблема није било од почетка сезоне грејања и ја се надам да ће тако остати и у наредном периоду.  Загревам 70 квадрата и са фиксним и варијабилним делом месечни рачун не прелази 6.500 динара.

 

 


 

Марко Недељковић:

– Нисам задовољан грејањем ове сезоне, које је, сматрам, свакако лошије од прошлогодишњег. Било је дана кад су радијатори били хладни.

 

 

 


Мирољуб Поповић:

 Живим у индивидуалном стамбеном објекту и могу да кажем да сам презадовољан даљинским грејањем. Чак ни ових „ледених“ дана није било проблема. Овом приликом желим да похвалим и теренце пожаревачке „Топлификације“ , а као пример наводим случај када је прошле грејне сезоне недалеко од куће у којој станујем дошло до квара. Они су по нашем позиву дошли за кратко време, упркос вејавици, упорно копали, замеменили цев, варили, и отклонили квар.


Драган Катић:

Живимо на последњем, петом спрату у згради. Више смо помирени него задовољни квалитетом грејања јер знамо да је свуда на последњој етажи најхладније. Станари на нижим спратовима се не жале. Код нас у стану температура не прелази 19 степени што је подношљиво када је споља око нула или више степени. Теже је када дођу ледени дани, онда се у кући седи у џемперима. Добро је ове зиме што од почетка сезоне наш део није имао неких прекида у грејању, мада их је било, како чујем, на неким локацијама у Пожаревцу.


Иван Николић:

-Градско грејање користим од увек, и драго ми је  да спадамо у привилеговане градове у Србији који га имају непрекидно двадесетчетири сата. Наравно,  и у нашем грејном систему повремено дође до одређених проблема, али је то – када се деси – краткотрајно, јер су нам службе доступне као и само грејање – нон стоп.  Од мене и моје породице само похвале!

 


Горан Спасић:

            -Живим у згради која припада „фамозном железничком чвору“ где је квар поправљан у петак, најхладнијег дана ове зиме. Од тада је грејање слабијег интензитета. Не разумем да се интервенције раде када су најниже температуре, посмрзавали смо се. До сада смо незадовољни грејањем, а како ће бити до краја сезоне, видећемо.

 


Александар Павловић:

– За нас који смо до скорo ложили котлове  топлификација је спас. Грејање је одлично, а када сведем рачуницу сада ми је и јефтиније. Раније сам морао за једну сезону да утрошим 25 тона угља, а сада за 200 квадрата месечно плаћам 9.200 динара.

 

 


Share.

Comments are closed.

Skip to content