2019-08-27T09:30:04+02:00 27. августа, 2019. 09:30 |

АПАТИНСКА ПИВАРА ПАРТНЕР ЉУБИЧЕВСКИХ КОЊИЧКИХ ИГАРА : Јелен пиво и овог лета у знаку Пожаревца

Љубичевске коњичке игре као снажан симбол традиције и културе годинама окупљају пријатеље који деле исте вредности витештва, храбрости и трајања. Осим верних посетилаца који сваке године прате дефиле и надметање у коњичкој вештини и партнери су у овој манифестацији будући да Игре проносе глас о националном поносу, али и локалној специфичности Браничевског округа. Тако је Апатинска пивара већ трећу годину заредом главни партнер овој манифестацији.

-Већ годинама на истом месту сусрећу се један велики бренд и једна поносна национална прича. Кроз нашу сарадњу спајају се традиција и квалитет оба партнера. Апатинска пивара је основана 1756. године, док је ергела Љубичево нешто млађа, али и једна и друга су приче о истрајности, упорности и бескомпромисном квалитету, али и прича о историји нашег народа. Јелен пиво слави мале победе које сви ми постижемо сваког дана и поручује свима: Снага је у вама! А овај слоган представља управо оно што ћемо видети на Љубичевским коњичким играма и надалеко познатом вишебоју, рекла је Оливера Никодијевић, директорка маркетинга Апатинске пиваре.

И ове године, Пожаревљани током целог лета имају прилику да Јелен пиво конзумирају уз јединствену пивску етикету са именом града Пожаревца. Ово је и први град одакле је кренула регионална кампања Јелен пива која слави специфичности градова у Србији под називом „Твој град, твоја снага!

-Пожаревац има посебну улогу у нашем пројекту „Твој град, твоја снага“, зато што је наш првенац. Ми смо пре три године кренули са етикетама и са посебним видом сарадње са градом Пожаревцом. Тада смо први пут пустили на тржиште етикете које имају наш знак, али испод не пише „Јелен пиво“  него пише „Пожаревац“. Кроз ту акцију ми одајемо почаст свему ономе што стоји иза имена овог града,“ рекла је Оливера Никодијевић.

Уз посебну етикету коју је Пожаревац поново добио, Апатинска пивара је кроз кампању на улицама града све грађане подсетила и на све оно на шта треба да буду поносни – поред Љубичевских коњичких игара, ту су и Табачка чаршија, оближњи остаци највећег римског логора Виминацијума, али и богато уметничко наслеђе Милене Павловић Барили.

Осим надметања у коњичкој вештини, посетиоци манифестације ће уживати у добрим концертима и сјајној атмосфери која прати овакво окупљање. Ово је и јединствена прилика да сви гости Љубичевских коњичких игара који све више долазе из околних земаља: Мађарске, Румуније, Бугарске, БиХ и Северне Македоније конзумирају Јелен пиво и доживе јединствену комбинацију укуса које ово пиво има – препознатљиву горчину и благу газираност.

Јелен пиво је синоним пиварске традиције у Србији и један од најпрепознатљивијих пивских брендова на овим просторима. Као водећи бренд Апатинске пиваре, ово пиво је стожер богатог пиварског искуства у Србији и важан део друштвеног живота заједнице већ више од 260 година.

Будући да за време манифестације најављују изузетно топло време, хладно Јелен пиво биће најбољи избор за освежење током праћења овогодишњег богатог програма 56. Љубичевских коњичких игара. Неће бити грешке ни ако кригла Јелена буде подигнута и за славље након проглашења оног који ће наредних годину дана носити титулу  почасног витеза.

Нека игре почну! Живели!