У неколико месних заједницама на територији Града Пожаревца, у току је реализација бројних инвестиционих пројеката који се највећим делом односе на уређење путне инфраструктуре.

На пример, у насељу Брежане, асфалтирају се три улице, укупне дужине 550 метара, вредности 3,8 милиона динара.

-На иницијативу мештана, у овом селу ускоро ће се отпочети и са изградњом баскет терена, најавио је градоначелник Пожаревца Саша Павловић који је заједно са сарадницима боравио данас у Брежану.

Према његовим речима, у припреми су радови и у другим насељима, односно градским месним заједницама.

-У Живици се изводе радови на асфалтирању у две улице, укупне дужине 490 метара. Вредност радова је 2,8 милиона динара. Такође, започело се и са асфалтирањем Улице Љубичевских витезова у насељу Љубичево, дужине 820 метара, вредности 5,5 милиона динара. Осим тога, у току су радови и у Месној заједници „Чачалица“. Наиме, асфалтира се 250 метара путева, први и други део Улице Кнеза Рајице, а вредност инвестиције је 3,2 милиона динара, изјавио је Павловић подсетивши да су у последње 2 – 3 године урађена укупно 42 километра локалних путева. Сигуран сам да ћемо до краја ове године изградити  или реконструисати још пар десетина километара, нагласио је градоначелник Пожаревца.

Share.

Comments are closed.

Skip to content