/ПРОМО/ 

 Наше четворогодишње дружење са Пожаревљанима је обележило поверење, разумевање, подршка и шале.             

Има нешто у имену BENU апотека што инспирише људе да нам дају надимке. Нама је најдражи овај пожаревачки – Beni. Звучи некако лично и пријатељски. Одсликава однос наших апотекара са својим суграђанима.

        За то су заслужне Марија, Данијела, Гордана, Милица, Ивана, Маријана, Тијана и Милена. Наше и ваше апотекарке које су ту да вам помогну да превазиђете различите здравствене проблеме. Оне знају да прави савет и пријатељско лице учине да свака брига буде бар упола мања. Ако их питате шта је најважније, увек ће рећи да је то превенција.

       Знање и искуство које поседују је драгоцено и треба га користити.То је једини начин да се пружи пун допринос да Србија буде дуговечна и здрава нација. Да наша деца науче од малих ногу да је „боље спречити него лечити”.

      Желимо да вас обавестимо да смо богатији за још једну апотеку у Пожаревцу. Надамо се да смо допринели да градско језгро буде још атрактивније јер пружа услугу више, која је доступна великом броју грађана.

      Позивамо вас да нас посетите јер вам нудимо још угоднији и лепши простор. Желили смо да посету апотеци учинимо пријатном као и да направимо довољно простора за дискретнији разговор са фармацеутима. Ми смо ту седам дана у недељи и бићемо ваша подршка на путу здравог и квалитетног живота.

Share.

Comments are closed.

Skip to content