ОДБОЈКА: ПИОНИРИ  МЛАДОГ РАДНИКА ПРВИ У РЕГИОНУ

У пожаревачком суперлигашу Младом раднику не брину за будућност.Сениорски састав је висококотиран у нашем најелитнијем рангу такмичења ,а све остале млађе селекције окупљају велики број играча и раде веома квалитентно.Тренутно најуспешији су пионири које тренира пожаревачки искусни одбојкашки ас и активан примач у сениорском саставу Иван Илић.Чета мала ,али одабрана ОК Млади радник- пионири  убедљиво је тријумфовала,без пораза на регионалном првенству и стекла право играња на првенству Србије.

-Имамо златну генерацију  дечака који су добри ђаци и још бољи одбојкаши.Милина је радити са овима самодисциплинованим будућим асовима пожаревачке одбојке.Клуб Млади радник је трасирао прави пут  и омогућио да овим момци напредују великим корацима.Сада је прекид тренирања ,али они сви мисле на дан када ћемо се опет дружити са одбојкашком лоптом и наставити тамо где смо стали.-каже Илић.

За шампионску екипу ОК Млади радник коју је предводио тренер Иван Илић  играли су:Димитрије Кљајић,Душан Живојиновић,Лука Вујовић, Јован Михајловић, Јован Мандић,Алекса Анђелковић, Лука Степић,Вељко Ристић(капитен), Страхиња Живадиновић,Вук Јоксимовић,Никола Пантић, Душан Ристић, Урош Трајиловић, Никола Станојевић.

Резултати-У оквиру своје групе ОС Браничевско Подунавски округ (играно у 2 добијене) побеђени су Смедерево 3.0 и 3:1,Рудар(Костолац) 3:0 и 3:0,ВГСК(Велико Градиште) 3:1 и 3:2.

У четвртфиналу савладан је Карађорђе(Топола) 3:0 и 3:0.У полуфиналу ВГСК (Велико Градиште) 3.0 и 3:2. У финалу Смедерево 3.:1 и 3:0. 

                                                          Р.Сандић

Share.

Comments are closed.

Skip to content