2019-12-30T00:06:22+01:00 29. децембра, 2019. 23:52 |

Боби Ковачу титула Одбојашког савеза Србије

На традиционалном Новогодишњем коктелу Одбојкашког савеза Србије, јуче су додељене  титуле најбољима представнцима одбојке у години која се примиче крају. Овом приликом, Слободан Ковач тренер репрезентације Србије и најбољи тренер Европе у 2019. у избору ЦЕВ, проглашен је за најбољег тренера у конкуренцији одбојкаша у 2019. Зоран Терзић, први тренер сениорки Србије, актуелних светских шампионки и двоструких узастопних првакиња Европе (2017. и 2019.), проглашен је за најбољег тренера у конкуренцији одбојкашица у 2019. у избору Одбојкашког савеза Србије.

Тијана Бошковић, трострука узастопна најбоља одбојкашица Европе и МВП са Европског првенства 2019. најбоља је одбојкашица Србије у 2019, а Урош Ковачевић, најбољи одбојкаш Европе и МВП са Европског првенства  2019. је најбољи одбојкаш Србије у овој години.

                                                  Награду Давиде Ковачу предао је Бодан Мамузић

Хена Куртагић,одбојкашица „ТЕНТ“- а из Обреновца и Давиде Ковач (син Бобе Ковача), проглашени су за најперспективније у 2019.

Најуспешније екипе у beach – volley су Тамара Миљевић и Марија Миљевић у женској као и Милош Милић  и Ђорђе Клашнић у мушкој конкуренцији.

Александру Боричићу, председнику ЦЕВ и почасном председнику Одбојкашког савеза Србије припала је  “Специјална плакета ОСС”, док је  Зоран Гајић, председник ОСС, предао мр Бојану Кекићу, председнику Извршног одбора Банке „Поштанска штедионица“, која је генерални спонзор  Одбојкашког савеза Србије, фотографију првака Европе у женској и мушкој конкуренцији.

Мр Бојан Кекић, председник Извршног одбора Банке „Поштанска штедионица“, генералног спонзора ОСС

 

Извор и фотографије:

Одбојкашки савез Србије