2017-06-14T11:06:23+02:00 14. јуна, 2017. 11:06 |

БОЛЕРО и даље осваја медаље!

Juniorska disco dance formacija (1)Велики изазов пред којим су се на самом крају плесне сезоне нашли чланови такмичарских тимова Плесног клуба “Болеро”, окончан је на најбољи могући начин – тријумфом! Ипак, када се узме у обзир да су изазов представљала чак три важна такмичења у само два дана, и да је на њима остварен изванредан успех – разлози за славље многоструко су већи. Но, кренимо редом.

                                 Прво такмичење одржано 3.јуна у Крагујевцу јуниорској disco dance формацији доноси  прво место и златно одличје а најмлађе – пчелице, у категорији група, заузеле су друго место. У дисцо данце соло категорији до сада великим бројем одличја овенчана Ема Пуклин, међу тридесетак најбољих плесачица у држави, заузима  седмо место.

                                 Дан касније  на Међународном фестивалу плеса у Јагодини у конкуренцији најбољих хип хопера из Србије и Словеније, хип хоп тим “Болера” заузима високо треће место. У дечијем узрасту,  дуо који чине  сестре Николина и Катарина Нешић, у јакој конкуренцији заузима прво место, док сениорски дуо Марија Куљанин и Невена Нешић осваја четврто место. Друга Хип хоп екипа Плесног клуба “Болеро” засијала је бронзом, односно трећим местом. Несумљиво је да највеће заслуге за фасцинантне резултате “Болера” у Хип хопу припадају тренеру Клуба Петру Миладиновићу, активном плесачу и члану вицешампионске формације света у хип хопу из Јагодине. Истог дана, пионирска латино група “Болера” осваја прво место на Државном такмичењу у латино-америчким плесовима у прелепом амбијенту „Belexpocentra “у Београду.

                                 – За сјајне плесне резултате поред поменутог хип хопа заслуге имају и тренери Данијела Сагић, Даница Илић, Драгољуб Илић и асистент Андреа Станковић, говори за наш лист Милорад- Миле Илић, директор Плесног клуба “Болеро”. – По традицији, крајем јуна сви плесачи “Болера” имаће прилику да се још једном представе на јавном часу после чега одлазе на одмор који су у правом смислу речи – заслужили.

         Последњи остварени успеси  овог пожаревачког спортског клуба по ко зна који пут иде у прилог чињеници  о озбиљном приступу у раду са младим генерацијама као и о разноли-кости садржаја који се у “Болеру” негују на највишем професионалном нивоу.

Забележио Влада Винкић

Фото: ПК «Болеро»