Последња три највећа државна такмичења у савременом плесу, од којих су два међународног значаја, донела су младим такмичари Плесног клуба „Болеро“ сјајне резултате.  Реч је о чак шест првих, два друга и једном трећем месту.

На сва три такмичења која су одржана у Чачку, Крагујевцу и Јагодини, учешће је узело око 2.000 плесача свих узраста и категорија, тако да пласман осталих група и формација „Болера“ који је био међу пет најбољих ни најмање није умањио свеукупан успех.

Најбољи међу најбољим „Болеровцима“ који су и овај пут понели златна обележја су Диско шоу група „Dance 3“, већ традиционално најбоље сестре Нешић у Хип хоп дуу, Формација „Dance 2“ у диско денсу, Хип хоп тим као и солисти у Диско денсу Милена Несторовић и Ема  Пуклин. У Спортском плесу пар Јован и Софија Николић сјајним резултатима изборио се за улазак у најквалитетнији ранг такмичења.

Импозантни резултати „Болерових“ плесача на крају сезоне већ су виђени више година уназад, што говори да се у овом Клубу током сезоне у којој је обележено 27 година постојања, ради студиозно и на највишем нивоу. Уигран тренерски тим у саставу Данијела Сагић, Петар Миладиновић, Сандра Пауновски и Драгољуб Илић са асистентима Миленом Илић и Маријом Куљанин, потврдио је свој квалитет обећавајући још боље резултате у сезони 2018/2019.

Такмичари и тренери ових дана одлазе на заслужени летњи одмор,  а већ током августа почеће припреме за наставак рада и наступајућу такмичарску сезону.

В.Винкић

Share.

Comments are closed.

Skip to content