2020-05-23T09:54:15+02:00 23. маја, 2020. 09:53 |

БУБУШИНАЦ:Тренинзи крећу ове недеље

Спортски људи у Бубушинцу су веома активни у сваком погледу. Владан Јовић, потпредседник МЗ Бубушинац и тренер Напретка, који је првак лиге ГФС „Пожаревац“, група „Млава“ са сарадницима свакога дана је на терену. Овај угледни спортски и фудбалски радник је већ два мандата члан ИО ГФС Пожаревац и делегат у Браничевској окружној лиги.

Ради се пуном паром на побољшању инфраструктуре. Такође, Клуб се максимално припрема за виши ранг.

      -Док чекамо одлуке ИО РЗС и ИО ФСБО о попуни виших лига, припремамо се за инспекцију терена од стране комисије ФСБО за евентуално такмичење у МФЛ Дунав. Од наредног викенда окупљамо фудбалску  екипу и почињемо са тренинзима, каже Јовић.

Стонотенисери су такође активни. 

      -Стони тенис дели судбину фудбала, али су већ  почели  прошле недеље   са тренинзима и спремају се за наставак првенства  Браничевске стонитениске лиге у којој су и тренутно на првом месту.

Предстоји и седница ИО ГФС „Пожаревац“.

       -Што се тиче активности ГФС „Пожаревац“, чекамо одлуке ФС Западне Србије и Браничевског окружног савеза, а након тога одржаћено седницу ИО ГФС „Пожаревац“ на којој ће се, у складу са одлуком ФСС промовисати прваци ГФЛ Пожаревац за сезону 2019./2020. и донети одлуке о Куп такмичењу на територији савеза. Може се очекивати и одлука о одигравању утакмице за апсолутног првака ГФЛ „Пожаревац“, коју играју победници лига,  група „Дунав“ и „Млава“.

„Напредак“ су недавно посетили челни људи ГФС „Пожаревац“.

     -Посетили су нас председник Влада Динић и потпредседник Славиша Милутиновић. Дошли су да виде шта смо све урадили на плану инфраструктуре која је главни услов за виши ранг односно за такмичење у МФЛ „Дунав.“   

 У припреми је традиционални летњи турнир у малом фудбалу

      -Месна заједница Бубушинац већ читаву деценију организује Културно-спортско лето, које почиње стонотениским турниром  1. и 2. јула и наставља се Петровданским сабором 11. и 12. јула Смотром дечијег фолклорног стваралаштва, а 14 јула почиње турнир у малом фудбалу и траје све до Светог Илије, каже Јовић.

НА СЛИЦИ:Славиша Милутиновић,Владан Јовић и Влада Динић.

                                                         

Текст и фото: Р.Сандић