У овиру костолачке манифестације „Чаробни децембар“, прошлог четвртка, у Спортској хали, приређен је разноврстан програм намењен најмлађим суграђанима, али и свима осталима који се радују предстојећим празницима.
Уз концерт „Новогодишња бајка“, Леонтине, Тијане Дапчевић и хора „Чаролија“ из Београда, наступали су пожаревачки Плесни студио „Ројал“ и Балетски студио „Амадеус“.
Уследили су наградна игра „Најлепши направљени украс“ и прављење новогодишњих честитки, уз помоћ едукатора Креативне радионице „Смарт Старт“.
Све то време, бројни посетиоци, испробавали су домаће посластице које су дело чланица Удружења жена Кленовник.
У завршници дружења проглашени су победници у прављењу украса, у три старосне  категорије. Сви учесници даривани су пакетићима, док су победници добили и занимљиве поклоне.
Међу малишанима старости од 4 до 6 година најлепши украс направила је Искра Ружа Стојковић. У категорији од 7 до 9 година, најуспешнији је био Лазар Ђорђевић. У најстаријој категорији, од 10 до 12 година, најлепши је био украс Катарине Петковић.
Окупљене је поздравио в.д. директора Центра за културу “Костолац” Драган Николић, пожелевши им незаборавну забаву и срећне празнике.
Организатор програма Центра за културу “Костолац” Јелена Шаманц најавила је и дочек Деда Мраза, уз концерт Музичке секције ОШ ЊЈован Цвијић” Костолац, наградну игру “Зимско писамце”, дружење са маскотама и концерт костолачког бенда “MashUp”. 
Испред Градске општине Костолац присуствовали су председник ГО Серџо Крстаноски и члан Већа ГО Рајко Пејовић.
Манифестацију „Чаробни децембар“ организовао је Центар за културу „Костолац“ под покровитељством Градске општине Костолац.
Share.

Comments are closed.

Skip to content