Aкција компаније Унилевер „ЦИФ чисти Србију“ ушла је у финални круг гласања, током којег ће сви они који желе да њихово окружење буде лепо и уређено, имати прилику да гласају за једну од пет локација, од којих ће три које освоје највећи број гласова бити сређене и улепшане.
Локације које су ушле у ужи избор представљају места на којима велики број људи проводи слободно време, а управо акција „ЦИФ чисти Србију“ има за циљ да окружење намењено за уживање буде уређено и чисто.
Сви они који посете сајт www.cifcistisrbiju.rs имаће могућност да се прикључе акцији и дају свој глас једној од пет локација. Може се гласати за Трг Радомира Вујовића у Пожаревцу, Споменик Милошу Пантићу у Ваљеву, за пролаз у Косанчићевој улици у центру Крушевца, Кец бар у Ужицу или Трг културе и уметности и амфитеатар у Белој Води.
Познати глумци Анђелка Прпић и Зоран Пајић међу првима су препознали значај ове акције чија је сврха подизање свести о значају редовних хигијенских навика и одржавања заједничког окружења чистим и уредним.
Кампања „ЦИФ чисти Србију“ од 2014. године успешно се спроводи широм Србије, а у претходних пет година више од 20 локација од историјског, културног и јавног значаја очишћено је, улепшано и сачувано за будуће генерације.

Share.

Comments are closed.

Skip to content